Volim kuhati a još više jesti...
Purgersko Gastro Dokoličarenje
Blog
nedjelja, veljača 10, 2008
Koliko vam je puta ostalo bijelo pečeno meso od piceka? Meni uvijek. Svi jedemo crno meso ali bijelo nitko. I što se onda dogodi sa ostacima? Ništa! Nitko to ne želi jesti i obično ja to onda pošaljem svojoj mami koja ima peseka, pa on to pojede. Zapravo ja rijetko pečem pile u cijelom upravo iz tog razloga jer nam bijelo meso ostaje.
Ali jedan sam dan provela s mužem cijelo prijepodne po dućanima i nisam ništa kuhala pa smo kupili pečeno pile i ostalo nam je bijelo meso. Evo recepta za ukusnu paštetu, a i nema bacanja. Najviše me boli kad se baca hrana. Zato navalite na paštetu!Sastojci:
Ostaci pečene piletine (odvojene od kosti)
Majoneza
Senf
Kiselo vrhnje
2 kisela krastavca
malo češnjaka
sol i papar

Priprema:
Piletinu usitnite u multipraktiku ili štapnim mikserom. Ja koristim štapni mikser odnosno njegov nastavak koji sadrži posudu s nožem. Stavite je na stranu i u istoj posudi izmiksajte češnjak i kisele krastavce. Sada u većoj posudi pomiješajte meso, krastavce i češnjak i dodajte ostale sastojke. Pomiješajte i voila....evo ukusnog doručka!

Dobar Tek!

Napomena:
Ovdje možete dati mašti na volju pa dodati još neke svoje sastojke ili izbaciti ono što vam se ne sviđa. Ima tisuću kombinacija a ova je meni najdraža!
dokolica @ 10:08 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare