Volim kuhati a još više jesti...
Purgersko Gastro Dokoličarenje
Blog
nedjelja, prosinac 7, 2008


Ja do danas nisam probala Panna Cottu. Čudno? I ja mislim. Jednostavno se bojim petljati sa želatinom pa izbjegavam sve recepte u kojima je ona jedan od sastojaka. No kakao sam za ovaj desert čula samo riječi pohvale, baš me je zanimalo što je to, bolje rečeno kakvog je okusa.

Moram priznati da je fenomenalno. Vidjela sam razne recepte za ovo, no odlučila sam se isprobati onaj sa Crochefove stranice.  Niti sama ne znam zašto! Valjda zato što je i vido u prilogu, pa ako me želatina zezne, da pogledam. (Ne razumijem odakle mi ta želatinofobija!? )

Dakle recept potražite na Crochefovim stranicama, a ja vam mogu samo reći, ako niste probali...probajte. OBAVEZNO!

I da, ja nisam imala one male posudice, pa sam improvizirala sa zdjelicama koje sam imala kod kuće, a ako vi imate prave, izgledati će puno lijepše nego ova moja!
dokolica @ 20:39 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare